This is a Lystiwiki
  • View:

Taitojen karttumiskysely 2016

Karttumiskyselyn kattavuus

Hanke päättyi koulussa lukuvuoden kiireisimpään aikaan. Pyynnöistä huolimatta aivan kaikilla koulun opettajilla ei ollut aikaa vastata kyselyyn. Vastausprosentti on n. 80%. Taitojen karttumiskyselyyn vastaamista on vaikeuttanut, jos vastaaja on työskennellyt koulussamme vasta yhden lukukauden tai palannut pitkältä vapaalta jälleen työhön. Koulussamme näitä tulokkaita tai vapaalta palanneita opettajia oli syyslukukauden alkaessa 2016 kuusi opettajaa. Tämän lisäksi koulun henkilökunnassa oli vasta vuoden mukana olleita opettajia, jotka eivät ole siis voineet käyttää samaa aikaa tietoja viestintätekniikan taitojen opiskeluun koulussamme kuin muu henkilökunta.

Siitä huolimatta uusi joukkomme on ollut virkeätä ja oppivaista ja tarttunut härkää sarvista kiitettävällä tavalla! Toisaalta karttumiskyselyssä näkyy selkeästi osioita, joiden eteen on vielä työtä tehtävänä, mutta myös se, että neuvojia talossa riittää ehkä aiempaa enemmän.

Hanketiimin puolesta yhdymme ilolla vapaaseen kommenttiin " Jokseenkin kivalta tuntuu, ettei olla tvt-asioissa Pirkanmaan pahnanpohjimmaisia, vaan aika hyvin ajassa mukana!"

 

Kopio taitojen karttumiskyselystä

Taitojen karttumiskyselyn tulokset hankkeen päättyessä

Discuss & brainstorm

Discussion is not allowed for anonymous users. If you have an account, please login.